Sleduj nás

David Kozma: Konečně můžu rozlepit oči, v zápase s Apollem jsem si sáhl na dno

David Kozma: Konečně můžu rozlepit oči, v zápase s Apollem jsem si sáhl na dno
Zápas mezi šampionem Davidem Kozmou a brazilským vyzyvatelem Apollem byl jednou z nejhezčích bitev, kterou jsme na turnaji OKTAGON 24 mohli sledovat.

Kozma dokázal nemožné a párkrát se dostal z hodně svízelné situace. Zápas museli rozhodnout až rozhodčí, kteří po pětikolové bitvě přisoudili výhru právě Davidovi. A nutně říct, že zaslouženě.

Nejtěžší zápas své kariéry zvládl Kozma na výbornou. Z bitvy odešel s rozmláceným obličejem, byl dobitý jako pes. Když se dostal z nejhoršího, tak se na Instagramu k zápasu vyjádřil.


"Tak jsem dnes konečně rozlepil oči a můžu se trošku vyjádřit k zápasu. V sobotu se mi podařilo urvat mé nejcennější vítězství v kariéře. Byla to sice třetí obhajoba titulu OKTAGON MMA, ale téhle výhry si vážím opravdu nejvíc. Soupeř byl víc než kvalitní. Jak jsem říkal před zápasem, že Apollo je lepší snad ve všem, ale já to urvu srdcem, tak se to i stalo. Chtěl jsem to fakt hodně. V zápase jsem si sáhl na úplné dno. Ve čtvrtém kole jsem měl na mále, protože mi nasadil arm-triangle. Naštěstí už taky neměl dost sil a povedlo se mi utéct. To, že jsem vyhrál na body, je ještě cennější, než kdybych mu dal KO v prvním kole. To by spoustu lidí říkalo, že je jen náhoda. Takhle nemůže říct nikdo nic, protože jsem byl lepší většinu času z 25 minut," reagoval David Kozma na svém IG profilu na cennou výhru.

Davidovo kralování v OKTAGONu tak pokračuje. Teď ho čeká delší rekonvalescence a za pár měsíců se mu má navíc narodit první dítě, takže bude aspoň dostatek času na to, aby se zrodil nový vyzyvatel.


Mohl by to být Monster, Brito, Lohoré, Veličkovič nebo nějaký úplně jiný zkušený zápasník. Nechme se překvapit, kdo nakonec dostane tu možnost stanout tváří v tvář Kozmovi.

Další články