Sleduj nás

OKTAGON 23: Kompletní informace, fight card a aktuální výsledky

OKTAGON 23: Kompletní informace, fight card a aktuální výsledky
Měsíční čekání je u konce a již dnes večer otevře své brány nenáviděný i milovaný cirkus OKTAGON. Původně plánovaný hlavní zápas, který měl určit nového krále těžké váhy, bohužel neuvidíme, ale i tak se máme na co těšit.

Kvůli zranění Martina Budaye se totiž do pozice nejsledovanější události vyšvihl souboj Petr Monster Kníže vs. Andrea Fusi. Pro jednoho z průkopníků MMA v Čechách se bude jednat o premiéru v OKTAGONu. První vítězství má již Machův mentor za sebou. Úspěšně splnil dohodnutou váhu do osmdesáti kilogramů a ukázal, že je schopný shodit i do veltru, kde chce míchat titulovými kartami.

Pás pro šampiona ve váze do sedmasedmdesáti kilogramů zajímá i aktéry hlavního předzápasu. Brazilec Brito sice proti obrovskému Bryczekovi působí neškodným dojmem, ale jeho fantastické BJJ a rychlost v postoji mu dávají solidní šance na výhru.




Na váze a při následném staredownu nezklamal ani ostravský chuligán Vašek Mikulášek. Nejprve si se svým soupeřem zahrál skořápky a následně jej obdaroval pytlíkem bonbónů, které vytáhl… raději neřešit odkud.


Uvidíme, zda nás pobaví i v zápase, protože jeho soupeř disponuje mnohem většími zkušenostmi a na rozdíl od Vaška dokázal Karlose slušně potrápit. Naštěstí pro Babu Jagu vyhlásil Robersten tento zápas za jeho derniéru a jak to v podobných případech dopadá, to už víme všichni.

Kdo nás zcela jistě pobaví, to je určitě sběratel bonusů Leo Brichta. Ten vyfasoval zkušeného Izraelce s pěti zápasy v Bellatoru, ale i tak je pro většinu fanoušků největší favorit celého večera a očekává se od něj jen výhra před limitem.

OKTAGON 23, fight card a výsledky


Na turnaji se také představí Kuzník, Ryšavý, Kalašnik a mnoho dalších. I přes drobné komplikace, které provází sestavování fight card před každým turnajem, nám zůstala příjemná porce třinácti zápasů. Ty se odehrají ve zbrusu nové kulaté kleci.

oktagon 23 fight card

Petr Kníže vs. Andrea Fusi (submission - 1.kolo)
Robert Bryczek vs. Kaik Brito (TKO - 1.kolo)
Leo Brichta vs. Kirill Medvedovski (TKO - 1.kolo)
Tereza Bledá vs. Karoline Martins (na body)
Václav Mikulášek vs. Thomas Robertsen (TKO)
Kamil Minda vs. Kerisson Leal de Rezende (na body)


Karol Ryšavý vs. Matěj Kuzník (submission - 1.kolo)
Máté Kertész vs. Bruno Carvalho (na body)
Andrej Kalašnik vs. Tomáš Bolo (na body)
Ewelina Woźniak vs. Elizabeth Rodrigues (submission - 1.kolo)
Matouš Kohout vs. Jan Široký (na body)
Rafael Xavier vs. Csaba Hocz (TKO - 1.kolo)
Roman Paulus vs. Michal Konrád (na body)




Kde sledovat OKTAGON 23 živě?


Galavečer budou klasicky přenášet sázkové kanceláře. Níže jsme pro vás vybrali tu nejlepší variantu. Zde je možnost i zakoupení oficiálního PPV. Pokud turnaj náhodou nestihnete, jistě pak bude na internetu dostupné video z celé akce. Připravte si zásoby a pohodlně se usaďte, protože nás čeká dlouhý a skvělý večer.

 Sledovat z ČESKÉ REPUBLIKY


 Sledovat ze SLOVENSKA




[joli-faq-seo id='44917']


Další články