Sleduj nás

Zápas mezi Buchingerem a Kozmou nebude! Slovenský bojovník má rozjeb*né koleno, musí na operaci

Zápas mezi Buchingerem a Kozmou nebude! Slovenský bojovník má rozjeb*né koleno, musí na operaci
Tak to je velká škoda. Slovenský zápasník Ivan Buchinger se zranil a nebude se moci utkat s Davidem Kozmou. Přišel tak o jedinečnou šanci získat třetí pás a stát se šampionem tří váhových kategorií, čímž by se navždy zapsal do historie československého MMA. Novým soupeřem Kozmy bude Veličkovič.

Mám to koleno úplně roz*ebané, půjdu na artroskopii, aby se to dalo co nejrychleji do kupy. Čeká mě operace a dlouhá cesta. Chci přepsat historii a poté s čistým svědomím ukončit. Nemám tušení, jak dlouho bude trvat rehabilitace, ale počítám, že bych s ní mohl začít už za měsíc,“ potvrdil Ivan Buchinger.

Promotér OKTAGONu Ondřej Novotný navíc v jednom ze svých podcastů MMA Letem světem prozradil, že další šanci na třetí pás už Buchinger nemusí dostat. A to hlavně proto, že Buchinger nebude mít s největší pravděpodobností na zápas ve velterové váze čas, protože až se vrátí do akce, tak bude muset obhajovat své dva tituly, což nebude po zranění vůbec jednoduché. Dalším na řadě v souboji s Kozmou je navíc Petr Kníže.

V každém případě Kozma dostal nového soupeře, kterým je obávaný veterán Bojan Veličkovič. Ten drží sérii čtyř vítězství v řadě a určitě nedá Davidovi nic zadarmo. Titulový zápas mezi Kozmou a Velikovičem budeme moct sledovat 4. 12. na turnaji OKTAGON 29, který se nově kvůli covidové situaci uskuteční v Brně.


Další články