Sleduj nás

Proč nedošlo k bitce mezi starostou a poslancem? Foldyna se zesr*l a vycouval, řekl Novotný

Proč nedošlo k bitce mezi starostou a poslancem? Foldyna se zesr*l a vycouval, řekl Novotný
Ve dvacátém dílu Karlos Show se objevil politik Pavel Novotný a upřesnil, proč nedošlo k boxerskému zápasu mezi ním a poslancem Jaroslavem Foldynou. Kde byl zakopaný pes?

„Řeknu ti, čím mě ten Foldyna zaskočil. On mě vyzval, já jsem se poradil s Pínem a Patrikem Kinclem. Tak jsme se dohodli, že do toho půjdu, ale Foldyna to zjistil a vzdal to. Odstoupil vyzyvatel!“ prozradil Pavel Novotný.

„No to ses radil s těma pravýma. Oba jsem zmlátil. Jak mi můžeš říct, že ses radil s profesionály, jako je Kincl a Píno?“ kroutil Terminátor nevěřícně hlavou.


Jak je vidět, starosta Řeporyjí, Pavel Novotný, má pro strach uděláno. Za to Jaroslav Foldyna zřejmě hází jen machry, ale když dojde na věc, tak skutek utek.

Každopádně ještě nemusíme skládat zbraně. Kdo chce kontroverzního pražského politika vidět v akci, ten se možná dočká. Momentálně totiž přijal boxerskou výzvu od Iva Vosovského.


Jakmile bude Novotnému zaručena výplata v celkové výši 750 tisíc korun, tak mezi šestnáct provazů skutečně vstoupí. Hovoří se o amatérském utkání 3x3 minuty.



Další články