Sleduj nás

VIDEO: Útok na Grznára? Je to vym*daná rasistická dě*ka, ať chcípne zkurv*syn, běsnil rapper Refew

VIDEO: Útok na Grznára? Je to vym*daná rasistická dě*ka, ať chcípne zkurv*syn, běsnil rapper Refew
Před pár dny Filip Grznár zažil jeden z nejhezčích okamžiků ve svém životě, když se mu podařilo v MMA zápase porazit Jaroslava Oláha. Ve druhém kole rozjel brutální kladiva, na které soupeř nenašel odpověď a zatloukl ho do země.

Jenže místo toho, aby šel hned po triumfu oslavit první výhru v kleci, musel čelit hněvu rozzuřeného rappera a moderátora rádia Spin, který si říká Refew.

Populární raper a moderátor rádia Spin byl tak rozzuřený, že Grznára urážel veřejně na Instagramu. Dokonce chvíli uvažoval o tom, že si na Filipa počká a vyřídí si to s ním. Navíc Refew nebyl sám, měl s sebou i několik podobně vzteklých kamarádů.


A co ho tolik rozčílilo? Grznár po zápase v návalu emocí sice vysekl soupeři poklonu, jenže ne takovou, jakou by si romští spoluobčané představovali. „I když je to cigoš, je to frajer,“ řekl Filip v pozápasovém rozhovoru o svém soupeři, jímž byl romský holič, zpěvák a boxer Jaroslav Oláh.

Zatímco fanoušky Grznára kontroverzní uznání soupeřovo kvalit rozesmálo, početný fanklub Jaroslava Oláha pro něj neměl pochopení. „Vym*daná rasistická d*vka! Ať chcípne, zkurv*syn,“ říkal svým kamarádům Refew. Pak si to hudebník nakráčel směrem k šatnám a chtěl si to s Grznárem vyřídit. Nakonec si to však rozmyslel. Potom zveřejnil ještě několik stories na Instagram, ve kterých Grznára pořádně urážel.


filip grznar vyhra iaf3

„Může vykou*it svého tátu! Zkurv*syn zdechlý! Tyhle rasistické kecy, ještě od člověka, který je spojovaný s tím, že je nácek vyje*aný, tak ať jde od pí*i! Zkurv*syn. Nenávidím tyhle zkurv*synské nacistické píč*ské kecy. Kdyby neřekl tuhle větu, dal bych mu i respekt, že dal dobrý zápas. Mám fakt nervy, pamatujte si, že i kdybyste měli čtyři doktoráty a byli rasisti, jste zkurv*synové,“ zuřil Refew,

Nakonec Refew svá videa z Instagramu raději smazal. „Jsem hlupák a snížil jsem se na jeho úroveň. Za to bych si dal facku. Stále ale platí to, že být známý tím, že jsi rasista, a říct tohle po zápase, to je ukázka lidského dna,“ dodal rapper.



Další články