Sleduj nás

UFC 263: Israel Adesanya vs. Marvin Vettori, fight card, live výsledky a živý přenos v TV

UFC 263: Israel Adesanya vs. Marvin Vettori, fight card, live výsledky a živý přenos v TV
Střední váha UFC získala po dlouhé době vcelku dominantního šampiona a na turnaji UFC 263 jej uvidíme při třetí obhajobě. Israel Adesanya se po neúspěšné misi v divizi do třiadevadesáti kilogramů nastoupí ve své obvyklé váze, ve které je zatím naprosto bezchybný.

Turnaj se odehraje dvanáctého června v aréně Gila River v Arizoně a opět jej bude moci sledovat omezený počet diváků. Pokud chcete tento galavečer sledovat živě, můžete zcela zdarma zde.

tp


Překvapivý vyzyvatel Vettori se k odvetě s Izzym propracoval těžkým a velmi bolestivým způsobem. Matchmakeři UFC nemohli přehlížet pět vyhraných zápasů v řadě a skalpy takových jmen, jako jsou Roberson, Hermansson nebo Holland.

Marvin sice není ukončovatel, ale dokáže najít slabé stránky oponenta a posléze dominovat. Do svého prvního boje o titul půjde s bilancí sedmnáct výher a čtyři porážky, kdy 53 % vítězství získal submisí.


Současný šampion Israel Adesanya disponuje působivým rekordem dvacet výher a jedna porážka, kdy 75 % vítězství získal knockoutem. Nigerijský kickboxer, který v profi ringu nastřádal pětasedmdesát výher, má po první MMA prohře o motivaci postaráno a bude zajímavé sledovat, v jakém rozpoložení nastoupí.


UFC 263: Marvin Vettori vs. Israel Adesanya 2


Izzy je pravděpodobně nejlépe technicky vybaveným útočníkem v UFC. Disponuje neskutečnou škálou technik a fint, které mu umožňují rozebírat své soupeře a ničit je kontry i kombinacemi. Marvin se od prvního vzájemného souboje určitě zlepšil a vypiloval svůj nepříjemný styl k dokonalosti.

Bohužel však nemá velikost ani sílu Jana Blachowicze, aby dokázal Adesanyu tak snadno házet a kontrolovat. Polský šampion mohl navíc těžit z menší klece v Las Vegas, ale UFC 263 se odehraje na velkém bojišti.


Na co se rozhodně můžeme spolehnout, to je Vettoriho žulová brada, díky které nebyl nikdy v kariéře ukončen. Izzy se po knockoutu také nežene za každou cenu a je tak velmi pravděpodobné, že nás čeká delší zápas a taktické šachy. Přesně tento způsob boje podle nás přinese další úspěšnou obhajobu nigerijského šampiona.


UFC 263: Fight card a live výsledky


Israel Adesanya vs. Marvin Vettori
Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno
Leon Edwards vs. Nate Diaz
Belal Muhammad vs. Demian Maia
Jamahal Hill vs. Paul Craig
Drew Dober vs. Brad Riddell
Eryk Anders vs. Darren Stewart
Joanne Calderwood vs. Lauren Murphy
Movsar Evloev vs. Hakeem Dawodu
Pannie Kianzad vs. Alexis Davis
Matt Frevola vs. Terrance McKinney
Sijara Eubanks vs. Priscila Cachoeira
Steven Peterson vs. Chase Hooper
Fares Ziam vs. Luigi Vendramini
Carlos Felipe vs. Jake Collier



UFC 263: Důležité informace


Datum: 12. června 2021
Místo: Gila River Arena - Glendale, Arizona
Čas konání: 22:00 - Main card
Kde sledovat UFC 263? ESPN+ PPV, pomocí livestreamů zdarma zde.


Další články