Sleduj nás

Blíží se genocida! varuje Gaethje kolegy z divize. Teď titul, pak přijde Makhachev, dožaduje se

Blíží se genocida! varuje Gaethje kolegy z divize. Teď titul, pak přijde Makhachev, dožaduje se
Justin Gaethje neustoupí ze svého nároku boje o titul, na který má údajně momentálně nejvyšší právo.

Drsný muž s atraktivním stylem a vystihující přezdívkou „Highlight“ se připravuje na nový rok, který pro jeho kariéru bude údajně velký, ne-li rovnou ten největší. V jedinečné příležitosti s Khabibem sice prohrál, ale o mistrovský pás může ještě zabojovat. A k tomu navíc se může střetnout s mužem, jenž je považován za Khabibova nástupce. Minimálně je podobně neomylný.

„Nikdo jiný nemá větší nárok bojovat o titul, než mám momentálně já. V roce 2022 budu připraven a střetnu se s vítězem titulové bitvy (Oliveira vs. Poirier). Připravte se na genocidu, protože kohokoliv potkám, toho naprosto zničím. Překypuju energií, která musí jít nějak ven. Budou padat bomby!“ slibuje jeden z nejagresivnějších bojovníků v lehké váze.


UFC si pro únor příštího roku naplánovalo souboj mezi Islamem Makhachevem a Beneilem Dariushem. Z tohoto měření sil by měl vzejít nový titulový vyzývatel (patrně). Ještě bude dost záležet na tom, jak moc s kartami zamíchá vracející se Conor McGregor.

„Tohle bude pro Islama první velká zkouška. Pokud ji zvládne, pak o jeho mistrovském nároku nebude nikdo pochybovat. A jak jsem už v minulosti slíbil, až seknu Poiriera nebo Oliveiru a stanu se šampionem, Islam bude první, koho v kleci uvítám. Respektuji ho jako bojovníka, on zase musí respektovat můj požadavek. Pokud porazí Dariushe, pak ho nechám zápasit o svůj pás,“ řekl Gaethje, jako kdyby se už viděl na čele divize.

Další články