Sleduj nás

Conor McGregor prozradil, jaká je jeho současná váha a kolik zápasů si hodlá dát v příštím roce

Conor McGregor prozradil, jaká je jeho současná váha a kolik zápasů si hodlá dát v příštím roce
Když trenér John Kavanagh nedávno říkal, že se nyní Conor stavbou těla hodí do střední váhy, nebyl daleko od pravdy.

Slavný Notorious nechal na svém Twitteru otevřenou diskuzi, během níž odpovídal fanouškům na dotazy. Všechny pochopitelně zajímalo, jak je na tom jeho noha, kdy se vrátí, komu hodlá čelit a jaká je jeho současná váha.

Půjdeme-li pěkně odzadu, McGregor se momentálně nachází jeden kilogram nad současným limitem střední váhy UFC. „Aktuálně vážím 85 kilo, žádný tuk,“ pochlubil se s tím, že jakmile dostane od lékařů povolení, začne vyhlížet i návrat do klece. Což bude přibližně někdy začátkem léta.


V roce 2022 se ale určitě vrátí. Na kolik fightů ovšem? „Rád bych na dva, pokud vše půjde dobře. Když ne, tak aspoň na jeden. Uvidíme, co lékaři. Věřím, že vyjdou dva,“ sdělil Notorious, jehož cílem i nadále zůstává čtvrté měření sil s Dustinem Poirierem.

Tedy za předpokladu, že se Dustin stane šampionem lehké váhy… „Půjdu s tím, kdo zrovna bude v lehké váze držet pás. Když Dustin, setkáme se znovu, jestli Charles (Oliveira), tak seknu rád i jeho,“ připomněl všem McGregor.


A poohlédnul se i za titulovou bitvou mezi Usmanem a Covingtonem. „Myslím si, že si Colby naposledy vedl dobře, ten fight zakončil lépe. Kdyby nebylo toho knockdownu ve druhém kole, dozajista by vyhrál. Líbí se mi představa, že by to ti dva rozjeli ještě potřetí.“

Další články