Sleduj nás

Diego Sanchez stále věří, že mu je předurčeno stát se šampionem

Diego Sanchez stále věří, že mu je předurčeno stát se šampionem
Víra a motivace je dle názorů mnoha sportovních expertů důležitá věc, pokud se máte ve své kariéře posunout co nejvíce dopředu.

Téhož názoru je i ve svých šestatřiceti letech profesionální zápasník ve velterové váze Diego „The Nightmare“ Sanchez, který se psychicky již oklepal ze svých posledních dvou nezdarů.

Rodák z Nového Mexika býval možná dříve v ringu noční můrou, avšak později si soupeři našli způsob, jak na něho vyzrát. Zejména poslední duely nešly tak, jak by si on sám představoval, čemuž by rád učinil přítrž a šel si dál za svým snem.


„Stále si jdu za svým snem stát se šampionem v UFC,“ říká Sanchez chvíli předtím, než se opět představí na bitevním poli v dallaském Texasu během UFC 228, kde vyzve Craiga Whitea.

„Chystám se napsat takový příběh, jako psal kdysi Michael Bisping, ale tentokrát můžeme všichni očekávat, že uvidíme šťastný konec,“ pokračuje sebevědomí zápasník, jemuž jistě neuchází, že na vrchol mu zbývá ujít pěkně dlouhý kus cesty.


„Nezajímá mě, jestli jsou tu lidi, kteří mi nevěří. Podstatné je, když si věřím já sám. Uvidíte příběh, co bude zakončen jasným triumfem,“ zdůrazňuje a uzavírá svůj proslov.


Další články