Sleduj nás

Marvin Vettori nedal Hollandovi šanci a ihned si ukázal na nového soupeře

Marvin Vettori nedal Hollandovi šanci a ihned si ukázal na nového soupeře
Marvin Vettori si na konto připsal pátou výhru v řadě, když po pěti jasných kolech vybodoval Kevina Hollanda. A teď si říká o jednu velkou odvetu.

Kevin Holland doplatil vesměs na to samé, na co si stěžoval ve svém posledním duelu. Když jej soupeř svalil na zem, nemohl najít způsob, jak se postavit zpátky na nohy, a tímto způsobem si došel až pro jednoznačnou bodovou prohru.

Vzhledem k tomuto výsledku můžeme očekávat, že se nám opět zamíchá pořadí na čele žebříčku střední váhy UFC, a je dost možné, že se Vettori dostane do elitní pětky, odkud už bude mít právo vyzvat šampiona. A přesně o to mu jde.


Marvin Vettori zvítězil na UFC Vegas 23

„Příště chci Adesanyu! Chci s ním odvetu!“ hlásil hned během vítězného pozápasového rozhovoru italský bijec, který nezapomněl připomenout, že jde o odvetu. Napoprvé totiž se současným šampionem prohrál v těsném poměru na body.


„Momentálně držím nejdelší vítěznou šňůru, takže si myslím, že si ten zápas (o titul) zasloužím. Divákům se vždy snažím zaručit kvalitní podívanou. Vím, že jsem Hollanda sice nyní neukončil, ale pokoušel jsem se o to. A i ta tvrdá práce a snaha se počítají,“ myslí si.

Shodou okolností by tato výzva ze strany šampiona mohla být přijata. Adesanya nejprve tvrdil, že chce čelit Darrenu Tillovi, jenže toho vyřadilo ze hry zranění. A tak by se karta mohla přenést na nového uchazeče. Ačkoliv je nutné připomenout, že úplně nejvýše v žebříčku vysedává Robert Whittaker, který také na svou příležitost čeká.

Výsledky z UFC Vegas 23 naleznete zde.


Další články