Sleduj nás

Nádhera! Jiří Procházka bude v příštím zápase bojovat o titul UFC!

Nádhera! Jiří Procházka bude v příštím zápase bojovat o titul UFC!
Jiří Procházka je naším národním MMA klenotem. To, co ten kluk předvádí, přivádí do varu nejednoho fanouška.

Osobitý styl boje, nastavení mysli, na jeho zápasy je prostě radost koukat. Úžasným knokautem Dominicka Reyese jen podtrhnul svojí jedinečnost. Jeho další zápas navíc bude o titul polotěžké váhy v UFC!

Jirka prožil v Las Vegas večer, na který do konce života nezapomene. V nervy drásajícím zápase nakonec loktem z otočky vypnul titulového vyzyvatele Dominicka Reyese. Za fantastickou show si navíc připsal hned dva bonusy v celkové výši 100 000 dolarů.


To znamená, že to bude právě Procházka, kdo si to v dalším zápase rozdá o titul šampiona polotěžké váhy. Český zápasník se utká o titul s vítězem bitvy Blachowicz - Teixeira, která by se měla uskutečnit v září.

"Ano, ten souboj si zasloužím, ale moje cesta v UFC je celkem rychlá a neužiji si ji tak, jak bych chtěl," prozradil Jiří Procházka v pozápasovém rozhovoru.


Dosavadní šampion Jan Blachowicz zveřejnil hned po zápase zajímavý tweet, že by se s Procházkou rád utkal v Těšíně. Ve městě, které se nachází na hranicích České republiky a Polska. Jenže to nejdřív musí Polák obhájit titul, v čemž se mu bude Teixeira samozřejmě snažit zabránit. Na video z dnešního zápasu se můžete podívat zde.


Další články