Sleduj nás

Strickland vrací úder: Vůbec by mi nevadilo, kdybych Rockholda uspal už napořád

Strickland vrací úder: Vůbec by mi nevadilo, kdybych Rockholda uspal už napořád
Sean Strickland se inspiroval u Deontaye Wildera a do svého příštího zápasu vstoupí ve stoprocentním vražedném módu. Pokud nezabije, nebude šťastný.

Všechen oheň hned na úvod rozfoukal sám Strickland, jenž začal veřejně prohlašovat, že je součástí sportu, ve kterém k smrti skutečně může dojít. Rozdíl nastává ovšem v tom bodě, že většina bojovníků smrt vyloženě nevyhledává, zatímco Sean ano.

„Kdybych někoho v kleci zabil, byl bych z toho ku*evsky šťastný!“ překvapil Strickland, o jehož slovech musela spousta lidí zprvu pochybovat, on však mluvil plně vážně. „Samozřejmě, že bych klidně někoho zabil, je to součást našeho sportu, miluji to!


Luke Rockhodl se jako Seanův příští soupeř proti takovýmto řečem ohradil, tím ale jenom přilil ještě více oleje do ohně.

„Luke je neuvěřitelný s*áč. Vůbec by mi nevadilo, kdybych ho uspal už napořád. Za tu jeho povahu, za ty jeho řeči, je to prostě idiot. Na druhou stranu musím také říct, že to není špatný bojovník. Šampionem byl z nějaké důvodu, takže mě nebude čekat úplně snadný fight,“ pronesl Strickland.


Těžko říct, co si u podobných prohlášení má člověk myslet. Pro mnohé to může být snad jenom signálem, aby takovým bojovníkům nefandili nebo je vůbec nesledovali. Někteří dokonce navrhují, aby podobné fráze z profesionálního MMA úplně vymizeli. Každý sport má mít přeci své hranice.

Další články