Sleduj nás

Tony Ferguson odhalil, co bude klíčem k úspěchu pro výhru nad Beneilem Dariushem

Tony Ferguson odhalil, co bude klíčem k úspěchu pro výhru nad Beneilem Dariushem
Slavný El Cucuy se bude snažit již tento víkend vymanit ze svých dvou porážek a všem fanouškům se pokusí připomenout, že ještě nepatří do starého železa.

Jak už tomu bývá zvykem, i v případě Tonyho údajně hrálo při jeho neúspěchu velkou roli špatné psychické rozpoložení. Na duel s Charlesem Oliveirou se prý téměř ani nepřipravoval, což se projevilo pak na samotném průběhu, kde se diváci až divili, jak může být Ferguson držitelem černého pásu v jiu jitsu.

Podstatné je, že si nyní Tony své osobní problémy vyřešil a může se plně soustředit na bojovou kariéru, do níž hodlá vnést trochu těch svých pověstných „mind games“. Ty mimo jiné zkouší už na svého příštího soupeře Beneila Dariushe.

Tony Ferguson - Beneil Dariush


„Budu na toho kluka vytvářet tlak kdykoliv to bude jenom možné. Čím více nervózní bude, tím hůře se mu něco povede. Možná se pokusí vyslat nějaký úder, ale jinak to nebude nic zásadního. To já se naopak chystám prověřit pevnost jeho brady. Spolehněte se, že tu jeho prdel pošlu k zemi,“ rozvášnil se Ferguson.

Své sebevědomí už prokázal na čtvrteční tiskovce. „To byla jen část mého plánu. Už na té tiskové konferenci jsem Dariushe zlomil a v téže práci budu pokračovat při zápasu,“ podotkl El Cucuy, který se po posledních nezdarech propadl na páté místo žebříčku divize lehké váhy. Výhra v tomto bodě kariéry pro něho bude velmi zásadní.


Další články