Sleduj nás

KSW 61: Patrik Kincl vs. Tomasz Romanowski, informace, fight card, výsledky

KSW 61: Patrik Kincl vs. Tomasz Romanowski, informace, fight card, výsledky
Jediného českého zástupce v největší polské organizaci KSW čeká druhý zápas, který se odehraje v rámci turnaje s pořadovým číslem 61. Podívejte se pozorněji na turnaj KSW 61 a přečtěte si vše o duelu Patrik Kincl vs. Tomasz Romanowski.

Patrik se u našich severních sousedů výborně uvedl a tak se i tentokrát ukáže vysoko na hlavní kartě. Akci se také dostává obrovské pozornosti díky hlavnímu taháku Pudzianowski vs. Jurkowski.

Bývalý nejsilnější muž planety je v Polsku stále naprostou celebritou a odlesk jeho slávy prosvítí tento parádně obsazený galavečer.




Patrik Kincl se na konci loňského roku vrátil do klece a nutno uznat, že na něm poměrně dlouhá zápasová pauza nebyla vůbec znát. Zkušeného Tomasze Drwala naprosto vyškolil a koncentrovaný výkon korunoval knockoutem na konci prvního kola.


Největší hvězda, a dnes už i trenér All Sports Academy, tak natáhla sérii výher na čtyři zápasy. Poslední, kdo na borce z Hradce Králové dokázal vyzrát, byl v roce 2018 Karlos Vémola.

I když se Patrik odvetě s Terminátorem nebrání, je všem angažovaným jasné, že veltr a zahraniční organizace je ta pravá cesta. Momentálně má nejlepší česká „77“ bilanci třiadvacet výher a devět porážek. 48 % vítězství získal Kincl knockoutem.

KSW 61: Fight card a výsledky


ksw 61 fight card video

Mariusz Pudzianowski vs. Łukasz Jurkowski
Salahdine Parnasse vs. Filip Pejić
Tomasz Romanowski vs. Patrik Kincl (ve 2. kole)
Przemysław Mysiala vs. Ivan Erslan
Roman Szymański vs. Donovan Desmae
Damian Stasiak vs. Andrey Lezhnev
Jakub Kamieniarz vs. Adam Niedźwiedź
Karolina Owczarz vs. Monika Kucinic
Michał Kita vs. Darko Stošić


Tomasz Romanowski je v Polsku poměrně známé a respektované jméno. Dvaatřicetiletého bijce solidně proslavila účast v reality show Tylko Jeden. V obdobě nám známé OKTAGON Výzvy se bojovalo o smlouvu s KSW a také nezanedbatelných 1.2 milionu korun.

Tomasz celou show ovládl a po třech vítězstvích na body shrábl výše uvedené benefity. Ve stejném stylu pokračoval i při své premiéře v KSW a Moldavana Iona Surdu přetlačil obligátně na body. Upravil tak svůj rekord na třináct výher a sedm porážek, kdy 62 % vítězství získal na body.



KSW 61: Patrik Kincl vs. Tomasz Romanowski


Tomasz se pohodlně cítí v postoji, kde je nepříjemný svým otočeným střehem a neustálou aktivitou. Na Patrika bude ztrácet pár centimetrů v dosahu i výšce. Tuzemský bojovník navíc vyniká podstatně tvrdším úderem, který je schopný ukončovat i tak tvrdé borce jako je Romanowski.

Kincl je také mnohem komplexnějším bojovníkem s ohromně nepříjemným grapplingem, ve kterém hrozí neustále submisemi. Tomasz vydrží velké bití, a proto by možná nebylo rozumné jít za každou cenu po ukončení, ale pokud Patrik využije svůj arsenál schopností, měl by najít pohodlnou cestu k bodovému vítězství.


Další články