Sleduj nás

To budete zírat! Deontay Wilder poslal vzkaz fanouškům i svému přemožiteli Tysonovi Furymu

To budete zírat! Deontay Wilder poslal vzkaz fanouškům i svému přemožiteli Tysonovi Furymu
Deontay Wilder po drtivé porážce adresoval fanouškům vzkaz, který přináší spoustu kontroverzností, ale také spoustu vděku.

Pomineme-li předchozí osočování z podvádění a vyžádání si prohlídky Tysonových rukavic, nakonec (aspoň to tak vypadá) musel i sám Deontay Wilder přiznat, že prohru přijímá.

Tento rozsáhlý vzkaz sdílel na svých sociálních sítích. Informuje v něm jak o svých předzápasových pocitech, tak i velké touze vyhrát. A i když se mu to nepodařilo, došel k zajímavému prozření.


„Páni, tak to byla pekelná noc! Ze všeho nejdříve bych rád poděkoval Bohu, že mi dovolil, abych světu doručil další fight, který se zakládá na vášni a odhodlání. Zároveň bych rád poděkoval svému týmu a svým fanouškům za to, že při mně stáli během celého tohohle procesu,“ napsal Wilder.

„Lhal bych, kdybych řekl, že nejsem zklamaný tím, jak to dopadlo, ale když se nad tím zamyslím, tak si uvědomuji, že Bůh chtěl, abych poznal něco mnohem cennějšího, než je výsledek zápasu. Nevyhráli jsme sice, ale jeden moudrý muž kdysi řekl: ‚Vítězství naleznete v udělených lekcích.‘ A já se naučil, že člověk občas musí prohrát, aby vyhrál,“ uveřejnil.


„Doufám, že jsem prokázal, že jsem skutečný válečník a opravdový král v tomto sportu. Snad jsme já i Tyson dokázali, že nezáleží na tom, jak tvrdou dostanete ránu, pokaždé se můžete zvednout a žít a bojovat pro to, čemu jste věřili,“ pokračoval

„V neposlední řadě musím pogratulovat také Tysonovi Furymu k jeho vítězství. Děkuji ti za skvělé vzpomínky, které budou trvat navždy!“ uzavřel Wilder, který se tak oprostil od neúcty a přešel k čestnému uznání, které nepochybně Furymu náleží.

Bronzový Bombardér tedy prolomil mlčení a aspoň zčásti nám ukázal své srdce. Na stejnou vlnu ale bohužel stále není naladěný jeho manažer, který si už pro kanál ESPN stihl postěžovat, že Fury nebojoval se zdravým soupeřem, jelikož Deontay, což možná ani nevíte, prý do trilogie vstupoval zraněný.


Fury Wilder trilogie zaznam fullfight 1

Další články