Sleduj nás

Martin Buday zavřel držku haterům i Vémolovi! Dostal smlouvu s UFC a Dana White mu tleskal ve stoje

Martin Buday zavřel držku haterům i Vémolovi! Dostal smlouvu s UFC a Dana White mu tleskal ve stoje
Slovensko má nového MMA hrdinu! Bojovník Martin Buday zvládl životní výzvu a vybojoval si místo v UFC.

Před zápasem fanouškům slíbil, že soupeře sekne před limitem a co slíbil, to i doručil. Američana Lorenza Hooda vypnul už v prvním kole na TKO.

Panečku, to byla podívaná! Hned na začátku souboje přišlo první drama. Buday trefil senzačně načasovanou přední, jenže jeho soupeři Hoodovi se to ani trochu nezdálo, a tak to rozhodčímu signalizoval jako dloubnutí do oka. A rozhodčí mu uvěřil.


Pak strávil Martin chvilku na pletivu, kde se ocitl pod nepříjemnou palbou úderů, ale nezpanikařil a zachoval klid. To se mu vyplatilo, protože hned, jak se z toho dostal, převzal otěže zápasu on.

Kolena, kolena a zase kolena. To byla Martina hlavní zbraň v tomto souboji. Buday poctivě drtil Hooda hodně nepříjemnými koleny, které mu vůbec nechutnaly.


A jak se ukázalo, byla to správná taktika, protože právě koleno rozhodlo zápas. A ne tak ledajaké, protože Martin ho trefil přímo na hlavu Američana. Ten se skácel k zemi a rozhodčí souboj okamžitě zastavil.

Díky parádnímu TKO hned v prvním kole si Buday připsal deváté vítězství v kariéře a vysloužil si smlouvu s UFC, nejlepší MMA organizací světa. Z výkonu byl nadšený i Dana White, prezident organizace, který Martinovi zatleskal ve stoje.

Překvapil i Vémolu!


A to ještě nedávno Karlos Vémola tvrdil, že Buday nemá v UFC co dělat. Teď je ale vše jinak a Martin Buday se stal druhým Slovákem v nejprestižnější MMA lize. Tím prvním je Lajoš Klein, který se chystá do boje tuto sobotu.

Za celou redakci TOP-FIGHT.CZ Martinovi moc gratulujeme k úžasnému výkonu a přejeme hodně štěstí do budoucna!


Další články