Sleduj nás

Chystá se obří bitka ve sněmovně? Hamáček trénoval s Václavem Mikuláškem

Chystá se obří bitka ve sněmovně? Hamáček trénoval s Václavem Mikuláškem
Co se to děje? Vypadá to, že se čím dál více politiků angažuje ve světě bojových sportů.

Šéf Pirátů Bartoš pravidelně boxuje, starosta Řeporyjí Novotný měl domluvenou bitku s poslancem Foldynou, poslanec Lubomír Volný se porval přímo ve sněmovně a teď se do hry vložil i Hamáček, předseda ČSSD. Ten dorazil na trénink s Václavem Mikuláškem.

Těžko říct, jestli Hamáček dorazil na trénink s Babou Jagou kvůli tomu, aby nahnal politické body, nebo si chtěl jen otestovat, jak na tom je.


Lidi asi ví, jaký názor mám na politiku. Vůbec mě nezajímá. To jsme si takhle jednou seděli v gymu a kluci navrhli, že si uděláme z někoho prdel. A tak jsem napsal panu Hamáčkovi, ať přijde na trénink. A on přišel. Jako, klobouk dolů, protože málokdo přijde. Ať už nějaký hater anebo člověk, co říká, ze mě zbije. On jediný přišel, takže za mě všechna čest. Zachoval se jako chlap, tak za mě palec hore,“ prozradil Václav Mikulášek.

Politiku do toho ale Venca tahat nechtěl. "Neříkám, abyste ho volili. Je mi jedno, kdo koho volí, ale zachoval se jako chlap,” dodal zápasník.




Jinak, co se týče Mikuláška, tak toho čeká už 4. prosince další souboj. V Ostravě se utká s Tomášem Bolem. A i když byli oba zápasníci v minulosti dobří přátelé, teď už to neplatí. Můžeme tak očekávat divácky atraktivní bitvu, ve které oba bojovníci nechají vše.

Další články