Sleduj nás

Na co se čeká? Vémola je ze hry, chci vidět bitku Marpo vs. Jon Marianek!

Na co se čeká? Vémola je ze hry, chci vidět bitku Marpo vs. Jon Marianek!

Terminátor si utrhl triceps a nikdo neví, kdy ho doktoři smontují. Titulový zápas s Naruzsczkou mu vyfoukl Pirát a dokonce se musel přeložit i souboj s Marpem v pražské O2 areně. Tak se ptám, na co se čeká? Zápas mezi nejnenáviděnějším Čechem Jonem Mariankem a Marpem se teď vysloveně nabízí!


Není žádným tajemstvím, že si kluci vyměnili pár peprných vzkazů na sociálních sítích a dost do sebe šili. V jednu chvíli Marpo dokonce varoval Mariánka, ať ani nejezdí do Česka, že ho tu čeká blbý přivítání.


Nakonec ale i Marpo zacítil korunky, a tak se v červnu nechal slyšet, že by se s Mariánkem za 3 miliony porval. Jon pak Marpovi vzkázal, že si to s ním klidně rozdá, ale že by si měl dát bacha, protože by mohl dopadnout jako Ben Askren.



A pak už se nic nedělo, protože v červenci byl odhalen zápas mezi Vémolou a Marpem. Jenže teď je vše jinak. Mariánek by mohl československé MMA scéně konečně dokázat, že není jen tlučhuba a s Marpem se skutečně utkat.


Ondřej Novotný už se jednou snažil Mariánka do OKTAGONu dostat, když ho lanařil na zápas s hercem Jakubem Štáfkem. Jenže na to Mariánek reagoval hodně prudce a nazval Novotného "starým chudým zmr*em", čímž si proti sobě poštval půlku scény.




Jsem přesvědčený, že by o tenhle zápas zájem byl. Oba borci mají na sociálních sítí spoustu fanoušků, a tak by se promoval prakticky sám. Otázkou zůstává, zda není Jon moc rozmlsaný a nemá nesmyslné finanční požadavky.


Také je možné, že si Mariánek svým kontroverzním vyjádřením na adresu Ondřeje Novotného nadobro zavřel dveře do OKTAGONu. Je tu i možnost, že se Mariánek prát vůbec neumí a jde mu pouze o to, aby se o něm psalo a on tak rozšiřoval základnu svých fanoušků.



Ať už je to tak, či onak, jedno je ale jisté. Tenhle zápas by byl zlatý důl a zcela jistě by lámal rekordy v prodeji PPV...


Další články